Sastojci

Jedinstvena tehnologija

Barnängen proizvodi sadrže „baš kako treba“ mešavinu prirode i nauke. Naše naučno istražene formule za negu kože pružaju dugotrajnu zaštitu i savršen su dodatak našim prirodnim sastojcima nadahnutim nordijskom prirodom.

Cold Cream

 


Cold Cream je drevni recept za lepotu. Tajna te kreme leži u posebnoj mešavini: vlažna emulzija, stvorena vodicom ruže, pčelinjim voskom i lipidima. Cold Cream prva je takozvana kozmetička emulzija i poznata je hiljadama godina po svojoj visokoj hranjivosti i zaštiti kože – pruža osećaj lakše kože u poredjenju sa čistim uljima.

Naša izvorna formula Barnängen čvrstog sapuna sadržavala je slične sastojke zbog čega smo odlučili da obnovimo njegovu tehnologiju i razvijemo našu jedinstvenu Cold Cream kremu. Uglavnom formulisana od pčelinjeg voska i glicerina kao hidrirajućim sastojcima, zatim uljem suncokreta, alantoinom i kamilicom kao sredstvima za umirivanje kože, naša zaštitna Cold Cream krema razvijena je da zaštiti i neguje kožu. Naša patentirana i visoko efikasna tehnologija Cold Cream kreme obogaćuje naše proizvode kako bi pružili najbolju zaštitu i negu za predivno uravnoteženu kožu.

Zašto se Cold Cream (hladna krema) tako naziva? Zbog hladnog, osvežavajućeg i laganog osećaja kože koji formula ostavlja nakon nanošenja.

Moisture serum

 

Naš zaštitni Moisture serum ekvivalent je tehnologiji Cold Cream kreme za naše čiste formule.

Taj serum prožet uljem suncokreta i brusnice i alantoinom pruža naprednu zaštitu kože i čini kožu svilenkasto mekom. Naš zaštitni Moisture serum visoko je koncentrovan u našim Nordic Ritual formulama za intenzivnu zaštitu kože.