Tuširanje i kupanje

Šveđani imaju reč kad je sve „baš kako treba“. Oni to zovu „lagom“. Doživite taj novi osećaj uravnoteženosti sa Barnängen kremama i gelovima za tuširanje koji su razvijeni da stimulišu čula i pruže uravnoteženu negu od trenutka kad dodirnete bočicu. Uz naše jedinstvene sastojke, zaštitnu Cold Creme kremu i Moisture serum, sastojcima nadahnutim nordijskom prirodom, očaravajućim mirisima, bogatim a ujedno i laganim teksturama, naši proizvodi pretvaraju vašu rutinu kupanja u ritual.

Nordic Care:

Nordic Care kreme za tuširanje sadrže sastojke nadahnute nordijskom prirodom i naš poznati sastojak Cold Cream kremu, formulaciju inspirisanu legendarnim čvrstim sapunom koji je Barnängen učinio čuvenim brendom. Razvili smo kremu za tuširanje da zaštiti svaki tip kože:

 

Caring krema za tuširanje, za suvu do normalnu kožu

Nutritive krema za tuširanje, za suvu do vrlo suvu kožu

Sensitive krema za tuširanje, za osetljivu kožu

Nordic Rituals:

Nadahnuće smo našli u jednim od najstarijih švedskih tradicija poput saune, skoka u ledenu vodu koji u Švedskoj zovu „Isvaksbad“, te proslavi dolaska leta, Nordic Rituals gelovi za tuširanje i kupanje sadrže sastojke nadahnute nordijskom prirodom i naš jedinstveno razvijen Moisture serum – sadrži ulje suncokreta i brusnice i ekstrakt alantoina.

 

Midsommar Glow gel za tuširanje i kupanje

Sauna Relax gel za tuširanje i kupanje

Glacier Breeze gel za tuširanje i kupanje