Tuširanje i kupanje

barnangen_com_shower_480x430Šveđani imaju reč kad je sve „baš kako treba“. Oni to zovu „lagom“. Doživite taj novi osećaj uravnoteženosti sa Barnängen kremama i gelovima za tuširanje koji su razvijeni da stimulišu čula i pruže uravnoteženu negu od trenutka kad dodirnete bočicu. Uz naše jedinstvene sastojke, zaštitnu Cold Creme kremu i Moisture serum, sastojcima nadahnutim nordijskom prirodom, očaravajućim mirisima, bogatim a ujedno i laganim teksturama, naši proizvodi pretvaraju vašu rutinu kupanja u ritual.

Nordic Care:

Nordic Care kreme za tuširanje sadrže sastojke nadahnute nordijskom prirodom i naš poznati sastojak Cold Cream kremu, formulaciju inspirisanu legendarnim čvrstim sapunom koji je Barnängen učinio čuvenim brendom. Razvili smo kremu za tuširanje da zaštiti svaki tip kože:

 

Oil Intense gel za tuširanje, za jako suvu kožu

Caring gel za tuširanje, za suvu do normalnu kožu

Nutritive gel za tuširanje, za suvu do vrlo suvu kožu

Sensitive gel za tuširanje, za osetljivu kožu

Nordic Rituals:

Nadahnuće smo našli u jednim od najstarijih švedskih tradicija poput saune, skoka u ledenu vodu koji u Švedskoj zovu „Isvaksbad“, te proslavi dolaska leta, Nordic Rituals gelovi za tuširanje i kupanje sadrže sastojke nadahnute nordijskom prirodom i naš jedinstveno razvijen Moisture serum – sadrži ulje suncokreta i brusnice i ekstrakt alantoina.

 

Midsommar Glow gel za tuširanje i kupanje

  • Tuširanje i kupanje