Nadahnuti švedskim životnim stilom

barnangen_com_product_overview_teaser_480x430

Naše proizvodne linije: Nordic Care i Nordic Rituals. Dok je naša linija Nordic Care nadahnuta švedskom prirodom i klimom, naša linija Nordic Rituals oblikovana je prema jednoj od najpoštovanijih švedskih tradicija.

Linija Nordic Care

Izbor krema za tuširanje i losiona za telo koji su obogaćeni sastojcima nadahnutim nordijskom prirodom i našim jedinstvenim sastojkom Cold Cream, formulacijom nadahnutom legendarnim čvrstim sapunom koji je Barnängen učinio čuvenim brendom. U proizvode su dodati mirisi koji odaju počast nordijskim lepotama, simbolima ženstvenosti i stila.

Linija Nordic Rituals

Nadahnuće smo našli u jednim od najstarijih švedskih tradicija poput saune, skoka u ledenu vodu, na švedskom se to zove „Isvaksbad“, i proslave dolaska leta, pa linija Nordic Rituals sadrži sastojke nadahnute nordijskom prirodom i naš jedinstveno razvijen Moisture serum – spoj ulja suncokreta i brusnice kao i ekstrakta kamilice i alantoina. Obogaćeni su mirisima u čast tradicionalnim nordijskim ritualima, da uživate i opustite se pod tušem i u kadi.