Linija Nordic Care

SOS Vard krema za ruke

 • barnangen_com_nordic_care_all_over_rescue_body_balm_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_caring_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_caring_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_nutritive_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_nutritive_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_sensitive_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_sensitive_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_oil_intense_shower_cream_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_oil_intense_body_balm_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_oil_intense_body_lotion_970x1400
 • barnangen_com_nordic_care_repairing_hand_cream_970x1400
 • barnangen_com_balans_caring_hand_cream_970x1400
 • barnangen_com_lycka_nutritive_hand_cream_970x1400
 • Zaljubite se u ovaj univerzalni balzam koji je lagan, a bogat. Naš All Over Rescue balzam za telo napravljen je sa Barnängen-ovim zaštitnim znakom, sastojkom Cold Cream, koji deluje kao obogaćujući štit i brzo se upija, čineći vašu kožu raskošno glatkom.

  Povezujući visoku efikasnost i užitak čula, ovaj dragoceni saveznik lepote u teglici ulepšava sve tonove, tipove i teksture kože. Negova kremasta tekstura odmah se rastapa na koži da zagladi i obnovi njenu prirodnu lepotu. Razvijen za negu od glave do pete, on hidrira, obnavlja i osvežava mekoću i gipkost kože.

   

  Zašto se Cold Cream (hladna krema) tako naziva?

  To je recept za kremu koja pruža prijatan osećaj hlađenja pri nanošenju na kožu.

   

  Saznajte više >

 • Svojom laganom sapunicom naš Caring gel za tuširanje nežno i delotvorno čisti i obavija suvu kožu ugađajućom negom. On pomaže u održavanju prirodne ravnoteže vlažnosti kože, čineći je baršunasto mekom. Caring gel za tuširanje obogaćen je omiljenom žitaricom Švedske, ovsom i sadrži 5% zaštitne Cold kreme.

   

  Zašto je ovas tako popularan u Švedskoj?

  Švedska ima savršenu klimu za uzgoj najboljeg ovsa, što ovu žitaricu čini nezamenljivom u švedskoj kuhinji.

   

  Pročitajte više >

 • Nakon tuširanja, nanesite naš lagani Caring losion za telo za svakodnevnu upotrebu. Budući da je prekrasno nežan, on značajno hidrira kožu već od prvog nanošenja i vidljivo poboljšava površinu kože. Za lepu i hidriranu kožu sa osećajem paperjaste nege. Naš Caring losion za telo obogaćen je omiljenom žitaricom Švedske, ovsom, i sadrži 5% zaštitne Cold kreme.

   

  Zašto je ovas tako popularan u Švedskoj?

  Švedska ima savršenu klimu za uzgoj najboljeg ovsa, što ovu žitaricu čini nezamenljivom u švedskoj kuhinji.

   

  Saznajte više >

 • Sa najvećom koncentracijom naše Cold kreme, Nutritive gel za tuširanje nežno čisti i obavija suvu i vrlo suvu kožu prijatnom negom. Štiti prirodnu ravnotežu vlažnosti vaše kože, čineći je gipkom i prijatnom na pogled i dodir. Naš Nutritive gel za tuširanje obogaćena je omiljenim divljim voćem iz regije Laponije, močvarnom jagodom, i sadrži 7% našeg poznatog sastojka Cold kreme.

   

  Gde možete pronaći močvarne jagode?

  Uspevaju na severnoj hemisferi, naročito u arktičkoj sredini i u tajgama.

   

  Pročitajte više >

 • Nakon tuširanja sa našim Nutritive gelom za tuširanje, produžite osećaj prijatne nege kože sa našim Nutritive losionom za telo. On pruža intenzivnu negu kože za divno nahranjen, ojačan i zaštićen izgled. Nutritive losion za telo obogaćen je omiljenim divljim voćem iz regije Laponije, močvarnom jagodom, i sadrži 7% našeg poznatog sastojka Cold kreme.

   

  Gde možete pronaći močvarne jagode?

  Uspevaju na severnoj hemisferi, naročito u arktičkoj sredini i u tajgama.

   

  Saznajte više >

 • Posebno razvijen za osetljivu kožu, naš Sensitive gel za tuširanje blagom negom čisti i umiruje osetljivu kožu. Ona štiti prirodnu ravnotežu vlažnosti kože i njenu prirodnu mekoću. Naš Sensitive gel za tuširanje obogaćena je omiljenim cvetom severne hemisfere, zovom, i sadrži 5% zaštitne Cold kreme.

   

  Za šta sve Šveđani koriste zovu?

  Zovin primamljiv miris čini je glavnim cvetom u hrani, piću i ukrašavanju.

  Pročitajte više >

 • Nakon tuširanja, ugodite sebi našim Sensitive losionom za telo koji održava vlažnost kože i umiruje je, obavijajući je dugotrajnom mekoćom. Za prijatno svilenkastu, meku kožu ceo dan. Naš Sensitive losion za telo obogaćen je omiljenim cvetom severne hemisfere, zovom, i sadrži 5% zaštitne Cold kreme.

   

  Za šta sve Šveđani koriste zovu?

  Zovin primamljiv miris čini je glavnim cvetom u hrani, piću i ukrašavanju.

   

  Pročitajte više >

 • Sa našom zaštitnom kremom Cold Cream, Oil Intense krema za tuširanje je specijalno osmišljena za suvu kožu, koju hidrira i daje neverovatan osećaj glatkoće. Dozvolite joj da obmota vašu kožu u blagu negu i zaštiti vaš prirodni balans kože. Naša krema za tuširanje je obogaćena divljom ružom i  7% našim prepoznatljivim sastojkom Cold Cream.

   

  Oil Intense krema za tuširanje pruža visoko efikasnu negu vašoj koži sa svojom veganskom formulom i sa 90% sastojka prirodnog porekla.

   

  Gde možete naći divlje ruže?

  Divlje ruže se mogu naći na švedskim livadama pored mora. Ovo nežno i mirišljavo cveće će mamiti blagim mirisima u sezoni cvetanja.

   

  Pročitajte više>

 • Probajte Oil Intense Balzam za telo. Ovaj „must-have” proizvod za lepotu je obogaćen uljem divlje ruže i našom prepoznatljivom Cold kremom, koja deluje kao obnavaljajući štit koji brzo apsorbuje.

   

  Kombinujući visoki performans i zadovoljstvo čula, ovaj balzam za telo duboku obnavlja i ulepšava suvu kožu. Ova penasta tekstura se u trenutku topi na koži omogućujući laku apsorpciju dok pruža hidrataciju koja čini kožu lepom.

   

  Oil Intense Balzam za telo pruža visoko efikasnu negu kože sa svojom veganskom formulom i 95% sastojaka prirodnog porekla.

   

  Gde možete naći divlje ruže?

  Divlje ruže se mogu naći na švedskim livadama pored mora. Ovo nežno i mirišljavo cveće će mamiti blagim mirisima u sezoni cvetanja.

  Pročitajte više >

 • Nakon tuširanja sa našim Oil Intense gelom za tuširanje, produžite osećaj negovane kože sa našim Oil Intense Losionom za telo. 

   

  Losion osvežava veoma suvu kožu sa dugotrajnom hidratacijom koja je čini lepšom. Obogaćen uljem divlje ruže i 7% našeg prepoznatljivog sastojka, Cold Cream, dozvoljava jednostavnu apsorpciju i pruža prelepo uravnoteženu negu.

   

  Oil Intense Losion za telo pruža visoku efikasnu negu za vašu kožu sa veganskom formulom i 95% sastojaka prirodnog porekla.

   

  Gde možete naći divlje ruže?


  Divlje ruže se mogu naći u Švedskim livadama pored mora. Ovo delikatno i mirišljavo cveće daje blagi miris kada mu je sezona.

  Pročitajte više>

 • Otkrijte novu Barnängen SOS Vård Repairing kremu za ruke koja obnavlja i umiruje veoma suvu i hrapavu kožu čineći je dubinski hidriranom tokom celog dana. Barnängen SOS Vård Repairing krema za ruke u kombinaciji sa nordijskim pamukom i 10% zaštitne Cold cream, ne sadrži paraben, silikone i mirise.

   

  Da li ste znali?

  Vard znači nega na švedskom - ta nega je obuhvaćena u našem sastojku nordijskom pamuku koji jača prirodne barijere kože i smiruje i najosetljivije tipove kože.

   

  Pročitajte više >

 • Produžite osećaj uravnotežene nege kože sa Balans Caring kremom za ruke, koja će učiniti vaše ruke mekanim tokom celog dana. Ova krema za ruke je formulisana da nahrani i zaštiti suve ruke sa prelepom uravnoteženom negom. Naša Balans Caring krema za ruke u kombinaciji sa različkom i  5% zaštitne Cold Cream za suve ruke, ne sadrži paraben i silikone.

   

  Balans Caring Hand krema pruža visoko efikasnu negu vašoj koži sa svojim veganskom formulom i 95% sastojaka prirodnog porekla.

   

  Da li ste znali?

  Balans je švedska reč za balans - a balans je obuhvaćen u našoj formuli sa različkom koji je jedan od tradicionalnih cvetova kojim Šveđani ukrašavaju svoje krune za praznik „Midsommar”.

  Pročitajte više>

 • Izdvojite vremena da usrećite svoju dušu i ruke. Dodajte Lycka Nutritive kremu za ruke u vašu dnevnu rutinu i pustite da vaše ruke budu nahranjene i negovane beskompromisnom srećom. Lycka Nutritive krema za ruke u kombinaciji sa bela radom i 7% Cold Cream za veoma suve ruke, ne sadrži paraben i silikon.

  Lycka Nutritiv Krema za ruke pruža visoko efikasnu negu vašoj koži sa svojom veganskom formulom i 95% sastojaka prirodnog porekla.

   

  Da li ste znali?


  Lycka, sreća na švedskom, se širi u okolini Skane-a sa zlatno svetlucavom Bela radom koja je zvanični lokalni cvet od 1909. godine.

  Pročitaj više >